Diplomáját a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudomány karán szerezte 2014-ben. Szakterülete az általános és esztétikai fogászat, implantációs protetika, endodoncia és teljes szájrehabilitáció. Annak érdekében, hogy folyamatosan a legmodernebb eljárásokat és legmagasabb színvonalat tudja nyújtani páciensei számára rendszeresen vesz részt szakmai továbbképzéseken és konferenciákon. Küldföldi páciensek is bizalommal fordulhatnak hozzá angol és német nyelvtudásának köszönhetően.

„Számomra a fogászat nemcsak egy szakma, hanem egy lehetőség arra, hogy javíthassak pácienseink életminőségén egy-egy kezelés alkalmával és megadhassam Nekik azt az esztétikus és egészséges mosolyt, amire mindig is vágytak. Gyerekkoromban történt baleset következtében két és tíz éves korom között hat fogászati műtéten estem át, amelyek során döntöttem el, hogy én is ezt a pályát szeretném választani és lehetővé tenni azt akár gyermek, akár felnőtt páciensek számára, amelyet nekem is biztosítottak a kiemelkedő fogászati szakorvosok – egy empatikus, emberközpontú kezelés keretében visszaadni a magabiztos mosolyt. Hivatásom, hogy a páciensek elfelejtsék minden a fogászati kezelésekkel kapcsolatos negatív gondolataikat és félelmeiket, és a türelmes és emberséges kezeléseket követően bizalommal forduljanak Hozzánk.”

Dr. Horváth Gergő miután diplomáját megszerezte a Gelencsér Dental Fogászati Központban helyezkedett el, Hévízen. Szakmailag kimagasló környezetben képezhette magát tovább és mélyülhetett el szakterületeiben, kiemelten a protetika és teljes szájrehabilitáció területein. A jelentős külföldi pácientúra miatt a külföldi betegellátás angol és német nyelveken sem okoz fennakadást.